از نسخه جدید وبسایت آکادمی دکتر استقامت رونمایی شد ...

11 نکته مهم درباره نگهداری ارزهای دیجیتال

امنیت ارزهای دیجیتال یک نگرانی بزرگ برای سرمایه گذاران در این بازار است. صرف نظر از ارزش ارزهای دیجیتال، مهم ترین بحث، ذخیره و امنیت دارایی های شماست. زیرا مانند هر دارایی دیگری در دنیای واقعی، ارزهای دیجیتال در معرض خطر سرقت توسط هکرها هستند. همانطور که می دانید، بر خلاف بازارهای سرمایه سنتی، حوزه کنترل ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز است. عدم حضور شخص ثالث در انجام معاملات، مسئولیت حفاظت از دارایی را عمدتاً بر عهده بازرگانان قرار داده است. حفاظت از ارزهای دیجیتال و ایمن نگه داشتن این دارایی ارزشمند نیازمند دانش و مهارت قابل توجهی است. در این مقاله در مورد نحوه محافظت از ارزهای دیجیتال و انتخاب کیف پول دیجیتال مناسب صحبت خواهیم کرد.

مقایسه انبارهای متمرکز و غیرمتمرکز

شرکت های غیرمتمرکز توسط هیئت مدیره یا اقلیتی از افراد کنترل نمی شوند. بلکه کاربران با حمایت تیم موسس آن ها را مدیریت می کنند. این کار به صورت اقتصاد توکنی انجام می شود و کاربران با داشتن توکن های شرکت می توانند در فرآیند تصمیم گیری شرکت رای دهند.

اقتصاد توکنی کیفیت نشانه ای است که مصرف کنندگان و سرمایه گذاران را متقاعد می کند که از آن استفاده کنند. هر چیزی که بر ارزش توکن ها تأثیر بگذارد، بخشی از اقتصاد توکن است. چنین ساختاری در اختیار جامعه کاربران است و در نتیجه تنها استراتژی اصلی حذف کامل کلاهبرداری، سرقت هویت و جرایم سایبری از اینترنت است.

مکانیسم فوق برای اکثر ارزهای رمزپایه که در صرافی های مربوطه خریداری و معامله می شوند وجود دارد. اما خود بورس ها به صورت متمرکز کنترل می شوند. بنابراین، صرافی های ارز دیجیتال مانند مشاغل سنتی عمل خواهند کرد. آنها هیئت مدیره ای دارند که تصمیم می گیرد شرکت چگونه اداره شود و یک پایگاه داده منحصربفرد که متعلق به آنهاست تمام داده های کاربران آنها را ذخیره می کند.

 

 

اگرچه ماهیت خود رمزارزها قابل هک نیستند. با توجه به ماهیت غیرمتمرکز مبادلات ارز دیجیتال؛ امکان هک صرافی و سرقت دارایی ها وجود دارد. مشکلات امنیتی سایت های آنلاین ریشه ای تاریخی دارند که نباید نادیده گرفته شوند. در سالهای اخیر، ارزهای اصلی که حجم زیادی از تراکنش ها را انجام می دهند و مقادیر زیادی از دارایی های معامله گران را ذخیره می کنند، فراتر از حد تصور هک شده اند. این نوع حوادث صدها میلیون دلار برای کاربران هزینه داشته است.

این به مبادلات ارز دیجیتال محدود نمی شود. هر سایتی که در اینترنت فعالیت می کند، اگر از سیاست های امنیتی مناسبی پیروی نکند، پایگاهی را برای حمله هکرها به سایت فراهم می کند.

البته لازم به ذکر است که پس از هک شدن چند ارز دیجیتال خارجی، اکثر صرافی ها به سمت ذخیره سازی سرد دارایی ها روی آوردند. این بدان معناست که در یک صرافی ارز دیجیتال، بخش بزرگی از دارایی ها در کیف پول سخت افزاری صرافی ذخیره می شود و برخی به صورت آنلاین برای انجام سریع معاملات نگهداری می شوند. در واقع، وقتی می شنوید که یک صرافی ارز دیجیتال هک شده است، به این معنی است که هکرها دارایی های دیجیتالی را یافته اند که به صورت آنلاین وجود داشته است. بهترین کاری که می توانید برای محافظت از دارایی های خود انجام دهید، یادگیری روش های هک کیف پول دیجیتال است تا بتوانید اقدامات لازم را برای جلوگیری از آنها انجام دهید.

نگهداری ارز در صرافی چه سودی دارد؟

نگه داشتن ارز در صرافی با ریسک های مختلفی همراه است، اما معامله گران به دلایل مختلف همچنان از آن استفاده می کنند. هنگامی که کاربران در خارج از سرویس صرافی بین کیف پول های خود ارزهای رمزنگاری شده مبادله می کنند، باید هزینه بیشتری بپردازند.

هر گونه انتقال و تراکنش در شبکه ارزهای دیجیتال کارمزد دارد و این کارمزد ربطی به صرافی ندارد. به عنوان مثال، اگر بیت کوین را از یک صرافی خریداری می کنید و می خواهید آن را به تراست ولت انتقال دهید، باید هزینه ای را به شبکه پرداخت کنید (انتقال ارز بین کیف پول های مختلف هزینه شبکه را به همراه دارد). اما اگر همان بیت کوین ها را در کیف پول صرافی نگه دارید، نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارید.

از طرف دیگر، احتمالاً می خواهید بیت کوین هایی را که در کیف پول تراست ولت خود دارید، پس از مدتی بفروشید. برای فروش بیت کوین، ابتدا باید آن را به یک صرافی معتبر ارز دیجیتال منتقل کنید و سپس بیت کوین را بفروشید. این انتقال مستلزم پرداخت هزینه شبکه است. اما اگر بیت کوین شما از ابتدا در صرافی نگهداری می شد، کارمزد تراکنش کمتر خواهد بود.

کیف پول صرافی ارز دیجیتال، ارزان‌تر و سریع‌تر اما امنیت کمتری دارد

بزرگترین مزیت نگهداری ارز در صرافی به دلیل راحتی، مزایا و فرصت هایی است که صرافی ها برای استفاده از کیف پول شما فراهم می کنند. قرار دادن پول در یک کیف پول مرتبط با صرافی آسان تر است. به این ترتیب کاربران می توانند کوین های خود را با سایر کوین های ذخیره شده مبادله کنند. اگرچه امنیت این روش پایین است، اما سریعتر و ارزانتر است. یک روش معمول برای معامله گران این است که مقدار کمی پول و کوین را در کیف پول صرافی نگه دارند. تریدرها می توانند از یک کیف پول سرد جداگانه برای ذخیره ارزهای دیجیتال بیشتر استفاده کنند.

به بیان ساده، اگر قصد دارید برای بلندمدت سرمایه گذاری کنید، مثلاً 3 سال، توصیه می کنیم دارایی های خود را در یک سبد سخت افزاری قابل اعتماد نگه دارید. اما اگر قصد دارید تراکنش های ماهانه، روزانه یا یکباره انجام دهید، مقداری از ارز دیجیتال خود را در یک صرافی نگه دارید تا مجبور نباشید برای انتقال پول بین کیف پول شخصی و صرافی خود هزینه اضافی بپردازید.

معایب استفاده از کیف پول صرافی

اولین موضوعی که در رابطه با مضرات نگهداری ارز دیجیتال در صرافی است، امکان هک شدن صرافی و از دست دادن دارایی کاربران است. بسیاری از صرافی های جدید در بازار از پروتکل های امنیتی ضعیفی استفاده می کنند که آنها را به اهداف اصلی هکرها تبدیل می کند. اما هک دارایی های یک صرافی به صرافی های جدید یا کوچک محدود نمی شود. به عنوان مثال، در سال 2021 حساب های کاربری بیش از 20 میلیون نفر در صرافی کوین بیس هک شد و دارایی های این کاربران از بین رفت. اگرچه در نهایت کوین بیس خسارت وارده به کاربران را پرداخت کرد، اما در هر صورت این صرافی بزرگ از هک کیف پول ارز دیجیتال و سرقت در امان نماند.

 

 

سوال دوم این است که چگونه می توان رمز ارز را در این صرافی ها ذخیره کرد. بسیاری از صرافی های آنلاین از کیف پول های گرم برای ذخیره دارایی های کاربران استفاده می کنند. اگرچه ذخیره سازی گرم راهی سریع برای دسترسی به دارایی مورد نظر است، اما خطر سرقت و مفقود شدن آن را افزایش می دهد. زیرا کلیدهای خصوصی یا عمومی در روش ذخیره سازی آنلاین یا گرم بیشتر خطرناک هستند.

چگونه می توانید کیف پول خود را در صرافی ها امن تر کنید؟

نگه داشتن ارز دیجیتال در صرافی با خطراتی خاصی همراه است. برای افزایش امنیت تراکنش های خود در صرافی می توانید موارد زیر را انجام دهید:

یک پروتکل آنتی ویروس قوی ایجاد کنید

یکی از مهم ترین کارهایی که می توانید برای ارتقای امنیت کیف پول صرافی ارز دیجیتال خود انجام دهید، داشتن یک آنتی ویروس قوی در هنگام جستجوی این صرافی ها و انجام تراکنش های مختلف در آنها است که یک محافظ امنیتی قوی برای سرویس ها و اطلاعات حساس دستگاه شما ایجاد می کند.

از یک کیف پول ذخیره‌سازی سرد استفاده کنید

کیف پول هایی که ارز دیجیتال شما را به صورت سرد (آفلاین) ذخیره می کنند، امن ترین کیف پول های دیجیتال هستند. مانند ledger nano s.

 

از احراز هویت دو مرحله ای استفاده کنید

نادیده گرفتن تأیید هویت 2 مرحله ای یکی از اشتباهات رایج برخی از صرافی ها است. آمار نشان می دهد که 70 درصد از افرادی که از تایید دو مرحله ای استفاده نمی کنند حساب هایشان بیشتر در معرض خطر هک شدن هستند. این روش پس از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، با ارائه یک کد تأیید یا سایر اشکال احراز هویت، یک لایه امنیتی به ورود شما اضافه می کند.

از طریق وای فای عمومی وارد حساب کاربری خود نشوید

یکی از اشتباهاتی که اکثر مردم مرتکب می شوند ورود به حساب های خود از طریق وای فای عمومی است که فرصت بزرگی برای هکرها است. مهم ترین روشی که هکرها از شبکه های وای فای عمومی استفاده می کنند، درخواست اطلاعات از کاربران و سپس هک کردن حساب های آنهاست.

چند نکته مهم در مورد کیف پول صرافی ارز دیجیتال

از کیف پول های صرافی با احتیاط استفاده کنید. آنها دسته ای از سیستم های ذخیره سازی پایگاه داده هستند که می توانند در موقعیت های مختلف مستقر شوند. آنها به اندازه پلتفرم های رمزارزها ایمن نیستند و هنگام معامله با ارزهای دیجیتال باید بسیار مراقب باشید.

سعی کنید ذخیره ارزهای رمزنگاری شده در صرافی را به دقت مطالعه کنید و مزایا و معایب آن را در نظر بگیرید. ارزهای رمزنگاری شده خود را در حساب های جداگانه نگه دارید تا در صورت هک شدن یکی از آنها، تمام دارایی های خود را از دست ندهید. هنگام استفاده از تلفن هوشمند خود برای تراکنش های ایمن از شبکه خصوصی مجازی (VPN) استفاده کنید. کیف پول های کاغذی ارزان تر از کیف پول های سخت افزاری هستند که می توان از آنها برای ذخیره ارزهای دیجیتال استفاده کرد.

یکی از روش های هک در بازار ارزهای دیجیتال که در یک سال اخیر رایج شده است این است که هکرها به عنوان نمایندگان صرافی با شما تماس می گیرند و اطلاعات حساب شما را به دست می آورند. بنابراین، حتی اگر افراد ادعا می‌کنند که در یک صرافی کار می‌کنند، اطلاعات خصوصی خود را با آنها به اشتراک نگذارید. زیرا صرافی های معتبر هرگز چنین درخواستی از کاربران خود نخواهند داشت. توصیه می کنیم معیارهای انتخاب صرافی ارز دیجیتال را به دقت بررسی کنید تا بهترین تصمیم ممکن را برای ذخیره دارایی های ارزشمند خود بگیرید.

کیف پول صرافی، گزینه ای امن برای ذخیره سازی کوتاه مدت

در این مقاله مهم ترین نکاتی که باید در مورد نگهداری ارز دیجیتال در صرافی بدانید را فهرست کرده ایم. اگر قصد سرمایه گذاری طولانی مدت دارید و مقدار زیادی ارز دیجیتال دارید، توصیه می کنیم از کیف پول شخصی استفاده کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله به صورت 0 تا 100 شما را با روش های نگهداری ارز های دیجیتال آشنا کردیم . چنانچه حس میکنید تمامی این مطالب برای شما مفید است و میخواهید بیشتر آموزش ببنید می توانید دوره ارز دیجیتال در تبریز دکتر استقامت را مشاهده کنید . تمامی مباحث این مقاله به صورت 0 تا 100 به همراه مطالب دیگر با بیان شیوای دکتر استقامت برای شما در دوره ارز دیجیتال به صورت رایگان گنجانده شده است.

دیدگاه کاربران
  • یحیی یحیی خانی پور 14 فروردین 1402

    سلام ممنون از زحمات شما ارزهای دیجیتال میخواستم یاد بگیرم فارکس هم یاد بگیرم مبتدی هستم لطفاً راهنمایی بفرمایید

    • DResteghamat 15 فروردین 1402

      قسمت منو تمامی دوره ها به صورت مرحله ای قرارداده شده است

  • لقمان امیدبخش 9 اردیبهشت 1402

    سلام دکتر عزیز ممنون از زحمات شما من هیچی از بازار ارز دیجیتال نمیدونم امیدوارم از دوره‌های آموزشی رایگان شما به نحو احسن استفاده کنم

  • لقمان امیدبخش 9 اردیبهشت 1402

    سلام دکتر عزیز ممنون از زحمات شما من هیچی از بازار ارز دیجیتال نمیدونم مبتدی هستم امیدوارم از دوره‌های آموزشی رایگان شما به نحو احسن استفاده کنم ممنون دوستدار شما

  • سورو کریمی اردشیر 20 اردیبهشت 1402

    سلام استاد وقت شما بخیر ممنون از زحمات شما برای یک مبتدی از کجا باید شروع کند و اولین آموزشها کدومها باشند ممنون میشم راهنمای بفرمایید

    • DResteghamat 6 خرداد 1402

      سلام از دوره های فارکس شروع کنید

  • جعفر سهرابی 9 مرداد 1403

    مشاوره آنلاین از چه طریقی صورت می گیره؟

  • اصغر تهرانی 9 مرداد 1403

    چجوری می تونیم با کارشناسانتون در ارتباط باشیم

  • سجاد آزادی ور 9 مرداد 1403

    مشاوره هاتون عالین واقعا!

  • غلامحسین صابری 9 مرداد 1403

    هزینه مشاورتون چنده؟

  • هادی نقدی 9 مرداد 1403

    آدرس دفترتون کجاست

  • حسینعلی طباطبایی 9 مرداد 1403

    کانال تلگرامی هم دارید ؟

  • علی اصغر فاضلی 9 مرداد 1403

    مشاورینتون قابل اعتمادن؟

  • امین حیاتی 9 مرداد 1403

    من یکی از کاربران دائمی سایت شما هستم

  • اکبر مومنی 9 مرداد 1403

    دستخوش

  • حامد قاسمی 9 مرداد 1403

    هزینه رپورتاژ آگهی توی سایت شما چنده؟

  • امیرحسین زمانی 9 مرداد 1403

    خیلی خوب بود

  • محسن اخوان 9 مرداد 1403

    چه سایت قشنگی دارین

  • رامین توسلی 9 مرداد 1403

    بی نظیر هستید

  • کاظم طاهری 9 مرداد 1403

    چقد خوبین شما

  • کریم اخوان 9 مرداد 1403

    میتونیم توی سایت شما مطلب بنویسیم؟

  • عبدالله باقری 9 مرداد 1403

    مطلب خوبی بود همکار گرامی

  • عرب 9 مرداد 1403

    شما کانال تلگرام هم دارین؟

  • محمدتقی دستغیب 9 مرداد 1403

    سلام عالی بود

  • مهران اخوان 9 مرداد 1403

    مشاوره آنلاین هم دارید

  • مجید کرمی 9 مرداد 1403

    اکانت اینستا هم دارید؟

  • بهرام تابش 9 مرداد 1403

    aaaaliii bood

  • عبدالرضا فرجی 9 مرداد 1403

    هزینه مشاوره آنلاین و حضوری باهم متفاوته

  • بهروز شمس 9 مرداد 1403

    میشه مطلب رو توی وبلاگ خودم بزارم؟

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *