از پوسته بزرگ آموزش آنلاین دیجی اکادمی رونمایی شد ...

معرفی شبکه های ERC20،TRC20 ،B2B و بایننس اسمارت چین

در این مقاله شبکه ERC20 ، TRC20 و همچنین فروشB2B  و بایننس اسمارت چین را معرفی می کنیم، پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

شبکه بلاک چین یک پلتفرم مهم برای ایجاد ارز دیجیتال است که سطح امنیتی بسیار بالایی دارد. در حال حاضر، فناوری بلاک چین عامل اصلی موفقیت ارز دیجیتال است و این ارزهای دیجیتال به شدت به فناوری بلاک چین وابسته هستند به این معنا که ارز دیجیتال بدون پلتفرم بلاک چین نمی تواند به کار خود ادامه دهد.
مطمئنم شنیده اید که افراد زیادی از این طریق سودهای کلانی به دست آورده اند، اما ناگفته نماند که بسیاری از افراد متحمل ضررهای بزرگ شده اند. خواندن مقالات معتبر ارز دیجیتال به شما در یادگیری آن کمک زیادی می کند.

شبکه TRC20 چیست؟

در سال 2017 بود که جاستین سان ارز دیجیتال ترون را ایجاد کرد. در ابتدا، ارز دیجیتال ترون به عنوان یک توکن در پلتفرم بلاک چین اتریوم (ERC20) شروع به کار کرد. یک سال بعد، در سال 2018، تیم توسعه ارزهای دیجیتال Tron تصمیم گرفت شبکه بلاک چین اصلی خود را ایجاد کند و به این ترتیب شبکه TRC20 متولد شد. این شبکه فراتر از انتظار ظاهر شد و به سرعت محبوبیت خود را در بین کاربران شبکه افزایش داد.

شبکه بلاک چین ارز دیجیتال ترون در سال های اولیه به سرعت توسعه یافت و در سال 2019 در عرض 300 روز توانست رکورد تعداد تراکنش ها را شکسته و از ارز دیجیتال بیت کوین پیشی بگیرد.

 TRC20 در واقع مجموعه ای از قوانین و استانداردهای تعریف شده برای تمامی برنامه های غیرمتمرکز (DAPP) یا توکن های جدید است.

تیم توسعه ارز دیجیتال ترون قصد داشت با تبلیغات فراوان حامیان و توکن های شبکه ERC20 را به شبکه TRC20 جذب کند. به همین دلیل شباهت های زیادی بین این دو شبکه وجود دارد. در واقع بسیاری از استانداردهای TRC20 مشابه استانداردهای ERC20 هستند. لازم به ذکر است که با وجود تبلیغات گسترده ارز دیجیتال ترون، بسیاری از پروژه ها از شبکه ارز دیجیتال اتریوم به شبکه ترون منتقل نشده اند.

توکن TRC20

ترون ارز دیجیتال اصلی شبکه TRC20 است. اما این شبکه سه توکن اصلی به اسم های جاست، وینک و  بیت تورنت دارد.(تمامی توکن هایی که از استاندارد TRC20 پیروی می کنند، توکن TRC20 نامیده می شوند.)

اما جالب این است که بالا ترین حجم معاملات در روز به هیچ کدام از ارز های دیجیتال نام برده شده تعلق نمی گیرد. در واقع بیشترین حجم تراکنش در شبکه TRC20 متعلق به ارز دیجیتال تتر (USDT) است. ارز دیجیتال تتر به عنوان رهبر دسته استیبل کوین ها (STABLE COIN) امروزه دارای حجم بازاری بیش از 10 میلیارد دلار است.

استیبل کوین ها گروهی از ارزهای دیجیتال هستند که دارای پشتوانه پایدار هستند و ارزش آنها تغییر زیادی نمی کند. در واقع، کاربرانی که می خواهند از سرمایه خود در برابر نوسانات بازار محافظت کنند، از استیبل کوین استفاده می کنند.

شبکه ERC20 چیست؟

همه توکن ها برای تولید و استفاده در حوزه ارز دیجیتال نیازمند پلتفرم بلاک چین هستند. اما ساخت یک پلتفرم بلاک چین مجزا برای هر توکن گران است، به همین دلیل است که اتریوم به عنوان یک شبکه گسترده، فرصت ساخت توکن های دیگر را در این فضا فراهم می کند.

 ERC مخفف Ethereum Request for Comment است و عدد 20 در کنار آن نماد پروتکل اتریوم است.

فهرست ERC20 مجموعه ای از قوانین و پروتکل ها برای ایجاد توکن در شبکه اتریوم است.
در واقع، فهرستERC20 مجموعه ای از قوانین است که باید روی هر توکن اتریوم اجرا شود تا توکن بتواند در اکوسیستم اتریوم کار کند. بیشتر اوقات، همه توکن‌های ایجاد شده در پلتفرم اتریوم با این قوانین مطابقت دارند و فهرست قوانین به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا پیش‌بینی کنند که هر توکن خاص در فضای اتریوم چگونه ایجاد می‌شود و در این محیط به کار خود ادامه می‌دهد.

توکن ERC20

ترا توکن اصلی شبکه اتریوم است و در نهایت، توکن های دیگری که در بلاک چین اتریوم ایجاد می شوند، توکن های ERC20 نامیده می شوند. طرح های این توکن ها کاربردی بوده و به آنها Utility Token می گویند. توکن های کاربردی به دو صورت کار می کنند: اول اینکه به کاربران اجازه دسترسی به شبکه داده می شود و در حالت دوم، دارندگان این توکن با رای دادن مجاز به استفاده از شبکه هستند. توکن‌های ERC20 توکن‌های کاربردی در نظر گرفته شده که برای پرداخت هزینه خدمات و کالاها استفاده می‌شوند. توکن های ERC20 مانند سایر توکن ها دارای سه جنبه هستند: قابلیت تعویض پذیری، انتقال و عرضه مشخص.

بهترین توکن های ERC20 عبارتند از:

  • توکن USD
  • توکنHEX
  • توکن  SHIBA Inu
  • توکن Fantom
  • توابع کدگذاری شبکه ERC20

در واقع، شبکه ERC20 دارای یک سری توابع کدگذاری شده است که باعث می‌شود توکن‌ها روش‌های مختلفی برای کار در شبکه اتریوم داشته باشند. این سرویس‌های توابع کد گذاری، به سود توکن‌هایی میباشد که بر محورERC20  ایجاد می شوند.

تفاوت بین ERC20 و TRC20

تفاوت اصلی شبکه ERC20  وTRC20  در مدل اجماع است. تراکنش ها در شبکه بلاک چین اتریوم از طریق ماینینگ انجام می شود، روشی از تعامل که غیرمتمرکز است  و از طریق ماینینگ درآمدزایی می شود. روش اجماع در بلاک چین ترون اینگونه نیست، قراردادهای شبکه ترون با استیک کردن  انجام می شود. روش اجماع این شبکه این نیست که هرکس نمی تواند بتواند با استیک کردن در تایید تراکنش ها شرکت کند. در واقع هر از چند گاهی در بین کاربران شبکه، افرادی که بیشترین ارز دیجیتال TRX را داشته باشد، برای تایید تراکنش های شبکه TRC20 انتخاب می شوند. البته در شبکه TRC20 درآمد حاصل از استیک کردن و نگهداری است.

تفاوت بعدی این دو شبکه در سرعت و مبلغ است. اگر بخواهیم شبکه ارز دیجیتال اتریوم را با شبکه ارز دیجیتال بیت کوین مقایسه کنیم، قطعا می توان گفت که شبکه اتریوم ERC20 هم از نظر سرعت و هم از نظر کارمزد بهتر است.

با مقایسه دو شبکه ERC20 و شبکه TRC20 ، شبکه  TRON به طور قابل توجهی بهتر از شبکه  ERC20 عمل می کند. از نظر سرعت، شبکه اتریوم به طور متوسط ​​30 تراکنش در ثانیه را انجام می دهد، در حالی که شبکه ترون می تواند 2150 تراکنش در ثانیه را انجام دهد. از نظر کارمزد، شبکه ترون هزینه ​​کمتری نسبت به شبکه اتریوم برای انتقال در این پلتفرم دریافت می کند.
هزینه تقریبی برای انتقال ارز دیجیتال TRON از 0 تا 1 TRON متغیر است. در واقع، کارمزد مبادله این ارز دیجیتال در برخی از پلتفرم‌ها مانند ترون ولت صفر است و میانگین زمان انجام یک تراکنش کمتر از 3 دقیقه است.

تفاوت دیگر محبوبیت این دو شبکه است. از آنجایی که شبکه اتریوم سابقه بیشتری دارد، توکن های بیشتری را نیز میزبانی می کند و این منجر به صرافی ها و کیف پول های بیشتری از شبکه ERC20 شده است.

به طور کلی، از آنجایی که شبکه بلاک چین ترون جدیدتر است، فناوری استفاده شده در بلاک چین آن نیز پیشرفته تر است، اما به روز رسانی های فوق العاده تیم توسعه اتریوم را نمی توان نادیده گرفت. تیم توسعه ترون ادعا می کند که شبکه TRC20 می تواند به صورت گسترده به توکن های بسیاری سرویس دهد.

 همچنین، این تیم معتقد است که بلاک چین ارز دیجیتال ترون بسیار مقیاس پذیر است. این ویژگی های شبکه TRC20 این امکان را برای برنامه های غیرمتمرکز (DAPP) فراهم کرده است تا بتوانند به راحتی از قراردادهای هوشمند در شبکه TRC20 استفاده کنند و برای همیشه به کار خود ادامه دهند.


B2Bچیست؟

بازاریابی B2B (Business-to-Business) به هر شکلی از بازاریابی یا محتوایی که برای یک کسب و کار یا سازمان ایجاد می شود اشاره دارد. هر شرکتی که محصولات یا خدماتی را به سایر کسب و کارها یا سازمان ها می فروشد از استراتژی های بازاریابی B2B استفاده می کند HubSpot.نمونه ای از یک شرکت بازاریابی B2B است. مشتریان HubSpot سایر مشاغل هستند، نه مصرف کنندگان فردی. بنابراین، تمام تلاش های HubSpot را می توان به عنوان B2B طبقه بندی کرد.

بازاریابی B2B یا B2C

بازاریابی B2B به نیازها، علایق و چالش های کسانی می پردازد که از طرف یا برای سازمانشان (نه برای خودشان) خرید می کنند. که این کار سازمان را به مشتری تبدیل می کند. در اینجا چند نمونه از شرکت های B2B آورده شده است

فضای کاری که دفاتر را برای تیم های از راه دور و فریلنسر ها اجاره می کند. مانند paradisehub و WeWork;

سرویس انجام سفارش، انبار داری و چاپ صفحه بر اساس درخواست مانند  Printful

یک شرکت نرم‌افزار بازاریابی که ابزارهای مدیریت رسانه‌های اجتماعی، نرم‌افزار تولید سرنخ و سایر ابزارهای بازاریابی را برای مشاغل و سازمان‌ها می‌فروشد. مانند HubSpot.

بازاریابی B2C خواسته ها، نیازها و چالش های مصرف کنندگانی را که برای خود خرید می کنند، هدف قرار می دهد. بنابراین خود  فرد را به مشتری تبدیل می کند. در اینجا چند نمونه برای شرکت های B2C آورده شده است
یک شرکت تجارت الکترونیک که لوازم اداری را به کارگران از راه دور یا مشاغل آزاد می فروشد.

فروشگاهی که تی شرت و سایر پوشاک و لوازم جانبی می فروشد.

فروشگاه اینترنتی فروش محصولات آرایشی و بهداشتی.

یک پلتفرم موسیقی که اشتراک‌های استریم را می‌فروشد. مثل اسپاتیفای

بازاریابی B2B برای چه کسانی مناسب است؟

اگر مشتریان کسب و کار شما شرکت ها و مشاغل هستند بازاریابی B2B می تواند از فروش هر محصول یا خدماتی پشتیبانی کند

اشتراک نرم افزار به عنوان سرویس (SaaS)، راه حل های امنیتی، ابزارها، لوازم جانبی، لوازم اداری و غیره. بسیاری از سازمان ها زیر هر دو چتر B2B و B2C قرار می گیرند. قصد کمپین های بازاریابی B2B برای هر فرد یا افراد، در نظر گرفته شده است تا فروش را هدایت کند یا بر تصمیمات خرید تأثیر بگذارد. این مدل بازاریابی می تواند عناوین و کارکردهای مختلفی از پژوهشگران سطح پایین گرفته تا مدیران سطح بالا را پوشش دهد.

بایننس اسمارت چین چیست؟

بایننس اسمارت چین، بلاک چینی است که توسط صرافی ارزهای دیجیتال بایننس اداره می شود. این زنجیره مبتنی بر اتریوم است و دارای بسیاری از ویژگی های این بلاک چین مانند قراردادهای هوشمند و پشتیبانی از بسیاری از پروتکل های DeFi است.
بایننس دو بلاک چین مجزا با نام های گیج کننده دارد

بایننس چین یا زنجیره بایننس که در سال 2019 برای حمایت از صرافی غیرمتمرکز بایننس ایجاد شد. این رشته از استاندارد توکن BEP-2 پشتیبانی می کند. زنجیره بایننس از قراردادهای هوشمند پشتیبانی نمی کند، بنابراین آنها معمولاً محدود هستند و دیگر استفاده نمی شوند.

بایننس اسمارت چین در سال 2020 برای پشتیبانی از قراردادهای هوشمند و یک اکوسیستم اختصاصی در صنعت DeFi ایجاد شد. این مدار از استاندارد توکن  BEP-20 پشتیبانی می کند.

از «پل بایننس» می توان برای انتقال دارایی ها بین این دو زنجیره استفاده کرد.
بایننس اسمارت چین به موازات بایننس چین حرکت می کند.

زنجیره بایننس برای میزبانی یک صرافی غیرمتمرکز بایننس با پشتیبانی از تراکنش‌های پرسرعت طراحی شده است. متأسفانه این زنجیره بدون قابلیت پشتیبانی از قراردادهای هوشمند ساخته شده است، بنابراین وجود یک بلاک چین جدید برای پشتیبانی از برنامه های DeFi احساس می شد.

صرافی بایننس، بایننس اسمارت چین را در سپتامبر 2020 راه اندازی کرد تا یک اکوسیستم دیفای کم هزینه و با سرعت بالا ایجاد کند.
بایننس اسمارت چین به طور کامل توان عملیاتی بالای زنجیره بایننس را با قراردادهای هوشمند ترکیب می کند و به کاربران امکان می دهد دارایی های دیجیتال خود را در چندین زنجیره از جمله اتریوم مدیریت کنند.
این زنجیره محیطی مناسب برای ایجاد برنامه های غیرمتمرکز و سایر محصولات Defi فراهم می کند. از ویژگی های این زنجیره می توان به زمان تایید بلوک سه ثانیه ای، انتقال دارایی بین زنجیره ای، سازگاری با ماشین مجازی اتریوم (EVM) و پروتکل اجماع اثبات سهام اشاره کرد.

با پیاده سازی یک ماشین مجازی اتریوم، بایننس اسمارت چین می تواند برنامه های مبتنی بر اتریوم مانند کیف پول متامسک را اجرا کند. شایان ذکر است که زنجیره هوشمند بایننس به عنوان پروتکل دو لایه ای برای بایننس چین عمل نمی کند و یک بلاک چین مستقل است که حتی در صورت آفلاین بودن زنجیره بایننس می تواند کار کند. اساساً بایننس اسمارت چین مانند فورک اصلاح شده اتریوم است.

از آنجایی که زنجیره هوشمند به موازات زنجیره بایننس اجرا می شود، از معماری دو زنجیره ای استفاده می کند که به کمک آن کاربران می توانند دارایی های دیجیتال خود را بدون هیچ مشکلی از یک زنجیره به زنجیره دیگر منتقل کنند.هر مشکلی در استفاده از پل بایننس وجود دارد.
بایننس اسمارت چین از نسخه ای از الگوریتم اثبات سهام به نام “Stock Proof” استفاده می کند که از 21 اعتبار سنجی برای محافظت از شبکه استفاده می کند. برای اعتبار سنجی باید 10000 توکن بایننس کوین استیک کنند.

کاربران همچنین می توانند با استیک کردن حداقل 1 کوین، نقش “تبدیل کننده” را ایفا کنند که در این صورت توکن های آنها توسط اعتبار سنج ها استفاده می شود و به آنها پاداش داده می شود.

از بایینس اسمارت چین برای خرید و فروش ارزهای دیجیتال مبتنی بر استاندارد BEP20 استفاده می‌شود که کارمزد به مراتب کمتری نسبت به اتریوم و دیگر بلاک چین‌ها دارد.

جهت دیدن آموزش های بیشتر می توانید در دوره ارز دیجیتال دکتر استقامت شرکت کنید.

دیدگاه کاربران
  • حسن خلیل پور نفط فروش 17 تیر 1402

    ممنون و سپاسکذار از شما …… وبینار اتوفازی را بلیط خریدم اما بدلیل تصادف نتونستم سر ساعت حاضرشم … راهنمایی میکنید چطور دسترسی و استفاده کنم باسپاس ازشما …03:16:21 1402/04/15 تاریخ تراکنش….ش پیگیری 330041 ارزوی سلامتی برای کل تیم دکتر استقامت … شادباشید.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *